Σε βάζει σε φόρμα!

Επαναστατική Γυμναστική

Τι θα έλεγες αν συνδύαζες Pilates, Yoga, Αεροβική και Παραδοσιακή δυναμική γυμναστική σε ένα μοναδικό εκρηκτικό είδος άσκησης; Με το AquaTurboFit μπορείς!

Το AquaTurboFit, με βάση την αρχή της υδροδυναμικής, εκμεταλλεύεται την αντίσταση στο νερό προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει απλά, ότι μία μυική ομάδα μπορεί να γυμναστεί εύκολα και σε όλο το φάσμα της αφού η κίνηση και η ένταση της άσκησης μπορούν να εφαρμοστούν προς κάθε κατεύθυνση.

για κάθε ηλικία
και για 
θεραπευτικούς
σκοπούς
καλλίγραμμο
και γυμνασμένο
σώμα
μυϊκή
τόνωση
και
ενδυνάμωση
απώλεια
βάρους
Υδροθεραπεία.
Το AquaTurboFit είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους και εύκολους τρόπους για άτομα κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης να βελτιώσουν την μυική τους τόνωση και τη καρδιαγγειακή λειτουργία, να χάσουν βάρος, να αναρρώσουν από τραυματισμούς πολύ γρήγορα και είναι εγκεκριμένα μία από τις καλύτερες μεθόδους για αύξηση των αθλητικών επιδόσεων. Αυτού του τύπου η άσκηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία του ώμου, αγκώνα, γοφού (ισχίου), και για περιπτώσεις μέσης. Έρευνες μπορούν να επιβεβαιώσουν και να στηρίξουν την χρήση του εξοπλισμού και αυτής της μεθόδου προπόνησης.
Μπες σε φόρμα, χάσε βάρος & τονώσου Μην ψάχνεις αλλού!
Το ATF είναι η τέλεια λύση για σένα. Κάψε περισσότερες θερμίδες από ποτέ με μία ήπιας καταπόνησης γυμναστικής στο νερό! Επιτέλους θα χάσεις κιλά και νοιώσε τέλεια καθώς το κάνεις!
Μυϊκή ανάπτυξη.
Αποτελέσματα που είναι αδύνατον να καταφέρεις με τη παραδοσιακή γυμναστική με βάρη, απόκτησέ τα σε ταχύ χρόνο με το AquaTurboFit. Απλά βάζε συνέχεια όλη σου την ένταση έχοντας παράλληλα μία ασφαλέστερη εξέλιξη από την παραδοσιακή γυμναστική.
Το AquaTurboFit είναι ο ταχύτερος τρόπος να δείχνεις στα καλύτερά σου.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Βεβαίωση καρδιολόγου
Βεβαίωση δερματολόγου
Μαγιώ
Σκουφάκι πισίνας
Σαγιονάρες
Μπουκαλάκι με νερό

 
Τοποθεσίες

 

Επικοινωνία

Χρήστος Κοκρής
6948 466 060 & 6945 030 363

 

Ramada Hotel

55-57, Posidonos Avenue, Nea Makri, 19005

Το μήνυμα έχει αποσταλεί!