Πρωτοποριακή γυμναστική στο νερό

Το ATF είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα γυμναστικής. Πρόκειται για ένα άκρως τεχνικό σύστημα, με βάση την υδροδυναμική. Περιλαμβάνει άσκησεις ενδυνάμωσης, ενίσχυσης της αντοχής και της καρδιαγγειακής κυκλοφορίας, καθώς και βελτίωσης της ελαστικότητας.

 

Τι καταφέρνει;

Προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας:

1. Λεπτό σώμα με φουλ γράμμωση. Αυξάνει τη δύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή, ευεξία.

2. Φουλ φυσική μυϊκή μάζα με μέγιστη γράμμωση. Αυξάνει τη δύναμη, εκρηκτικότητα, αντοχή, ευεξία.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

Ενδείκνυται για άτομα που βρίσκονται σε αποκατάσταση και μπορούν να ξεκινήσουν χωρίς παύση μετά από φυσιοθεραπεία. Αποκαθιστά άμεσα τενοντίτιδες, μικρο-προβλήματα στη μέση, και αρθρώσεις. Κορύφωμα της αθλητικής σας επίδοσης.

 

Οφέλη

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα λεπτό και γραμμωμένο σώμα ή να αναπτύξετε περισσότερο τον μυικό σας όγκο διατηρώντας τη γράμμωσή σας. Χωρίς την κόπωση που θα νοιώθατε μετά την άσκηση όπως με αλλά συστήματα γυμναστικής εκτός νερού. Ενισχύοντας παράλληλα τις αρθρώσεις σας.

 

Πώς γίνονται όλα αυτά;

Επειδή είναι άκρως τεχνικό σύστημα, όσοι ξεκινούν το ATF πρέπει πρώτα να μάθουν τις βασικές αρχές κίνησης του σώματος. Γι’αυτό το ATF χωρίζεται σε 3 επίπεδα φυσικής κατάστασης:

1. Fit: Άτομα με καθόλου φυσική κατάσταση ή εμπειρία σε άσκηση γενικά, άτομα με ιδιαίτερες παθήσεις, και αρχάριοι δηλ. όλοι οσοι ξεκινούν το ATF.

2. Mix: Άτομα με μέτρια φυσική κατάσταση, άτομα χωρίς ιδιαίτερες παθήσεις, και οι ελαφρώς προχωρημένοι στο ATF.

3. Turbo: Άτομα με αυξημένη φυσική κατάσταση, άτομα χωρίς παθήσεις, αθλητές, και αρκετά προχωρημένοι στο ATF. Το ATF καταφέρνει το μέγιστο αποτέλεσμα και χωρίς τραυματισμούς. Είναι σημαντικό όμως οι μαθητές να ασκούνται συστηματικά, μεθοδικά και πειθαρχημένα, και με την αμέριστη βοήθεια, συμμετοχή και προσοχή του προπονητή το αποτέλεσμα είναι σίγουρο.

© 2016 AQUA TURBO FIT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now